Bericht versturen
Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd.
Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Bedrijfprofiel
Bedrijfprofiel
Huis >
Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Bedrijfprofiel
Ongeveer ons
Contacten
Contacten: Mr. Wave Luo
Fax: 86-755-86136774
Contact nu
Post ons

Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd.

CHINA Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Bedrijfprofiel
Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd.
Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd.
Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd.
Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd.
Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd.
Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd.
Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd.
Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd.
Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd.
Bedrijfdetails

CHINA Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Het Bedrijf van de Shenzhenatnj Communicatietechnologie werd opgericht in Nanshan-District, Shenzhen in 2010 met over 900sqm-fabriek. ATNJ concentreert zich op de productie en de ontwikkeling van van het micro- hulp, draadloze het signaalrepeater machtssignaal, het Binnensysteem van de Signaaldistributie en antennereeks. Met professionele ingenieurs, arbeiders en met hoogste leidingpersoneel, handhaaft de groep hoge snelheidsontwikkeling.

 

Hoofdproducten: kleine, middelgrote en hoge macht 2G, 3G, 4G, en 5G-signaalrepeaters met multifrekwentie combinatie, de digitale repeaters van het multi-subbandsignaal, digitale optische vezelrepeaters, diverse soorten rf-modules, enz.

Ondertussen, ondernemen wij OEM/ODM-de diensten en projecten van divers rf, draadloze repeaters, multifrekwentie DAS systemen, ver netwerkbeheercentrum OAM en materiaalbepaling van de binnen en openluchtprojecten van de signaaldekking.
Hoofdpartners: providers, systeemintegrators, elektronische detailhandelaars, individuele gebruikers, enz.

 

 

Ondertussen, beëindigen de Bijgewerkte faciliteiten en de technologie zeker de bedrijfsontwikkeling op lange termijn. Met de snelle ontwikkeling van het bedrijf, bewoog ATNJ zich aan Guangming-District, Shenzhen in 2016 met een grotere fabriek over 2800sqm en meer dan 50 arbeiders.

 

In zijn stadium van snelle ontwikkeling, adverteerde ATNJ zijn producten door overzee handelstentoonstellingen bij te wonen, etc. samenwerkend met vele platforms zoals maken-in-China, Alibaba, Globale Bronnen. Vooral die, woonde ATNJ Mobile World Congress in Spanje bij, dat ATNJ maakte - in de wereld en door MWC, ATNJ goed wordt is begonnen gekend om met vele overzee bedrijven samen te werken.

 

Tegenwoordig, ATNJ niet alleen en ontwikkelt van de het signaal hulp en hoge macht van het huisgebruik de draadloze repeater van uitstekende kwaliteit, maar ook breidt zijn bedrijfswerkingsgebied uit produceert om met signaalexploitanten samen te werken, verstrekt de oplossing van de signaaldekking voor groot gebied zoals woonwijk, de bureaubouw, supermarkt, ondergrondse garage en plattelandsgebieden.

 

Met populization van signaalrepeater, hebben de gebruikers meer eisen ten aanzien van de functies van de signaalrepeater. In 2020, ontwikkelde ATNJ de slimmere digitale repeater van het modulesignaal met WIFI-verbinding controlefunctie, waarmee de gebruikers de signaalrepeater konden controleren en op de siganlrepeater het werk situatie met hun mobiele telefoon letten. De signaalrepeaters met WAN-verbinding/de verbinding van Bluetooth werden connection/USB tegelijkertijd ontwikkeld.

 

In 2021, 5G-werd de signaalspanningsverhoger met succes ontwikkeld en werd gezet in Chinese markt. Bovendien begint ATNJ om de signaalspanningsverhoger van analoge module aan digitale module te bevorderen, waarmee de producten (van het micro- hulp, draadloze het signaalrepeater machtssignaal, het Binnensysteem van de Signaaldistributie) zouden kunnen met WIFI-verbinding, WAN-haven, USB-poort en Simkaart worden in werking gesteld en worden gecontroleerd.

 

Wat meer, meer functies is zijn uitgerust in onze producten, zoals band uitgezochte, subbanden, OLED-het schermvertoning, MGC. Met de vooruitgang van wetenschap en technologie van ATNJ, hebben het gemakkelijkere gebruik en meer functionele signaalspanningsverhogers wordt ontwikkeld.

OEM/ODM

ATNJ-is het verwerkende bedrijf van de Signaalrepeater geëngageerd aan het verlenen van de signaalrepeaters van uitstekende kwaliteit en de bevredigende naverkoopdienst. Ons bedrijf heeft serveral productielijnen om verschillende soorten signaalrepeater met inbegrip van micro- macht, middenmacht, hoge macht, band-geselecteerde, analoge module, digitale module met verschillende frequentiecombinatie van enige band aan acht banden te veroorzaken.

CHINA Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

ATNJ heeft etc. veelvoudige het winkelen platforms in binnenlandse en buitenlandse markten, zoals TaoBao, TMall, JD, Alibaba, Aliexpress, maken-in-China, Globale Bron. De klanten plaatsen rechtstreeks orden aan ATNJ door de online opslag, en ATNJ zou de signaalrepeater binnen de bepaalde tijd verschepen.

CHINA Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

ATNJ biedt ook de aangepaste diensten aan. De klanten plaatsen aangepaste orden aan ATNJ volgens hun behoeften, met inbegrip van aangepaste frequentie, aangepaste macht, aangepaste functie, aangepaste verschijning, aangepast embleem, enz.

CHINA Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

ATNJ keurt bulkorders en OEM en ODM orden goed. Met de reclame van signaalrepeater, werkte ATNJ overal met vele verdelers samen de werelden. Wij ontvangen een groot aantal bulkorders elke maand, en schip aan alle delen van de werelden.

CHINA Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

 

De dalingslijndienst wordt ook verstrekt door ATNJ. De klanten/de Verdelers hebben hun eigen online opslag. Nadat de gebruikers orden op hun opslag plaatsen, zouden de klanten/de verdelers orden op ATNJ plaatsen, en ATNJ zou de lading van ATNJ-fabriek verschepen. De productkwaliteit en de naverkoopdienst worden verleend door ATNJ.

CHINA Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4

 

De oplossing van de signaaldekking voor groot gebied. ATNJ heeft efficiënt de regelingssysteem van de groot gebiedsdekking voor vele klanten bij binnenlandse en buitenlandse markten verstrekt. Toepassingsscenario: Parkeerterrein, Tunnel, Winkelcomplex, Fabriek, Kelderverdieping en Openluchtsignaaldekking zoals plattelandsgebied. U kon alstublieft aan ons Gevalcentrum aan controle draaien.

CHINA Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 5

CHINA Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 6

 

De bevredigende naverkoopdienst. ATNJ verstrekt de garantie van 3 jaar voor al belangrijkste signaalrepeater, en de garantie van 3 maanden voor toebehoren. Binnen de garantieperiode, verleent ATNJ de vrije repairmentdienst, en de klanten moeten slechts voor de vracht betalen. Bovendien binnen één maand nadat de klant het product ontvangt, is ATNJ de oorzaak van alle non-human schadefouten.

CHINA Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 7

 

Contacteer ons en plaats orde nu, om beter signaal, het betere leven te hebben.

CHINA Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 8

Geschiedenis

CHINA Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

2010-deOpgezetteMededelingenTechnologyCompanyLimitedvanShenzhenATNJ.

Begon om allerlei signaalrepeater voor onze Chinese markt te veroorzaken.

 

2012-ATNJbegonmetChinesesignaalexploitantensamen te werken: China Unicom, China Mobile, China Telecom.

 

2013-deBinnenVerdeeldeOplossingvan hetAntennessysteem werdgelanceerdin2013.

 

2014-deIntelligentesignaalrepeatermetLCDhetschermvertoning werdontwikkelden werdgezetinmarktin2014.

 

2015-ATNJopdeMobieleElektronikavanHong Kong Global Sources Exhibitionsvanaf2015-2018wordtgetoond die.

 

2018-ATNJopMobile World CongressinMaart2018.MWCwordtgetoond die.

 

derepeatervan het 2019-Tweehavenssignaalvanlidstaten werdontwikkelden werdgezetinmarktin2019.

 

2020-deSlimmedigitalerepeatervan hetmodulesignaalmetWIFI-verbindingcontrolefunctie werdontwikkeld.

 

2021-5G-designaalrepeateronafhankelijkdoorATNJwordtontwikkeld werdgezetinChinesemarkt die.

 

Om zijn verdergegaan.

Ons Team

Bedrijfstructuur

CHINA Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

CHINA Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

Li Hao (Harry Li), onze werkgever die in de communicatie industrie meer dan 20 jaar heeft gewerkt. Na het een diploma behalen van universiteit, werkte Harry in een communicatie bedrijf ongeveer 10 jaar. Na het accumuleren van rijke ervaring, wierf hij vele ervaren ingenieurs aan en vestigde ATNJ.

CHINA Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

Hoogst gekwalificeerde communicatietechnologieingenieurs. ATNJ brengt een team van ingenieurs met meer dan tien jaar van werkervaring in de communicatie industrie samen, die met signaal hulpr&d, ontwerp, het zuiveren, het testen bezig geweest is, en zijn te verzekeren voorproductie het aan Internationale Normen kon voldoen. Voor de duurzame ontwikkeling van het bedrijf, zijn sommige jonge ingenieurs ook tewerkgesteld. Wegens hun hard werk, kunnen de producten van ATNJ onophoudelijk worden bijgewerkt en worden herhaald.

CHINA Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

 

ATNJ is uitgerust met diverse geavanceerde en professionele instrumenten om het werk van de R&D-afdeling, zoals spectrometer, van de signaalmachine, hoge en lage temperatuurdoos, de ruimte van de signaalbeveiliging te steunen, machtsmeetapparaat, die testruimte verouderen.

CHINA Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4CHINA Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 5

 

Uitstekend verkoopteam. Het de verkoopteam van ATNJ bestaat uit twee professionele managers in de communicatie industrie en meer dan dozijn verkopers die aan zich het ontwikkelen in de communicatie industrie worden gestreefd. Beide afdelingschefs hebben meer dan tien jaar van werkervaring en hebben een volledig inzicht in de communicatie industrie. Onder hun leiding, heeft het verkoopteam uitstekende verkoopresultaten in zowel Chinese als overzee markten bereikt. In 2021, richtte ATNJ zijn filiaal in Guizhou-Provincie op, die toont het bedrijf zich nog ontwikkelt.

CHINA Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 6

 

ATNJ heeft meer dan 50 arbeiders, wat van wie in ATNJ hebben gewerkt aangezien ATNJ in 2010 werd opgericht. De arbeiders moeten verantwoordelijk voor productassemblage, het zuiveren, softwareinstallatie en ander werk zijn. Hun uiterst nauwgezette het werk houding verzekert de hoogte - kwaliteit van signaalrepeater.

CHINA Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 7

 

Kwaliteitscontroleafdeling. QC de afdeling moet de materialen van onze leverancier zorgvuldig controleren, de onlangs geproduceerde signaalrepeater testen alvorens aan cliënt te verschepen. Bovendien zijn zij verantwoordelijk voor al repeater van het naverkoopsignaal.

CHINA Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 8