Privacybeleid

Privacybeleid

Dit Privacybeleid werd gecreeerd met het doel van demonstratie onze vaste toezegging aan uw privacy toen het maken van orden met ons.

Tevreden, lees de hieronder geschetste verklaringen van het Privacybeleid. Uw het gebruiken de website en het plaatsen van orden met ons betekenen automatisch uw volledige overeenkomst aan alle verklaringen van het huidige Privacybeleid. Als u niet met de termijnen van dit beleid, tevreden akkoord gaat, toegang heb niet of tot deze website gebruik.

Inzameling van informatie

Wij verzamelen nooit om het even welke informatie zonder uw toestemming. Uw het gebruiken deze website en het plaatsen van orden met ons betekenen dat u inzameling van informatie door ons toestaat. De informatie wordt die wij gebruikt voor interne die doeleinden en is *NEVER hebben aan om het even welke derde partijen wordt overgegaan verzameld of wordt verkocht. Wij gebruiken en verzamelen uw gegevens zoals hieronder verklaard.

Niet-persoonlijk Identificeerbare Informatie

Dit soort informatie kan niet u als persoonlijkheid identificeren. Deze informatie is statistisch die gegeven, voor het huidige website verbeteren wordt gebruikt. Het omvat de informatie over uw gebruik van deze website, d.w.z. de pagina's u, de route doorbladert u hebt gevolgd om pagina het interesseren voor u te vinden, verwijzingswebsites die u tot onze webpagina leidden, onderzoeksuitdrukkingen u terwijl het zoeken naar onze website in Zoekmachines, uw IP-adres, en andere niet persoonlijke informatie gebruikte. Het verzamelde gegeven wordt manueel geanalyseerd om verbeteringen te maken van navigatie en het functioneren. De informatie wordt gebruikt door ons team slechts en nooit overgegaan tot om het even welke derde partijen.

Persoonlijk Identificeerbare Informatie

Deze informatie kan u persoonlijk identificeren. De persoonlijk identificeerbare informatie wordt op vrijwillige basis verstrekt door u. Dit gegeven wordt verstrekt voor het registreren met de website en voor het toelaten van ons om uw orden te verwerken en te vervullen. De informatie omvat uw gebruikersbenaming, uw naam, e-mailadres, verzendadres, factuuradres, uw creditcard, of andere betalingsinformatie. Dit gegeven wordt verzameld terwijl u opstelling een rekening, controles uitvoert, stuurt uw ons terugkoppelt, enz. Dit gegeven wordt gebruikt voor intern gebruik slechts en *never overgegaan tot om het even welke derde partijen.

PERSOONLIJK INFORMATIEVERGARING EN GEBRUIK

Wanneer het opdracht geven van tot een product of enkel het registreren bij ATNJ, kunt u uw naam, e-mailadres, postadres, telefoonaantal of andere details moeten ingaan om u met uw ervaring te helpen.

De informatie over u kan worden verzameld wanneer u op de website registreert, een orde plaatst, aan een bulletin intekent, specificaties downloadt, een vorm invult of onze managers in het levende praatje op onze plaats contacteert. De verzamelde informatie kan op de volgende manieren worden gebruikt:

 • Om de ervaring van onze gebruiker gepersonaliseerd te maken zodat wij u producten konden aanbieden waarin u eerder zullen worden geïnteresseerd.
 • Om ons te laten u een meer gerichte klantenservice aanbieden die aan uw verzoeken gevolg geven.
 • Om een wedstrijd, bevordering, onderzoek of andere plaatseigenschap te beheren.
 • Om uw meer quicklier orde en uw transactie te verwerken.
 • Om u berichten betreffende uw orde of promotiee-mail betreffende onze producten en diensten te verzenden.
 • Om met u na mededeling in levend praatje, via e-mail op te volgen of roep achterverzoeken

Wij verzamelen informatie over u uit diverse bronnen:

Informatie die door u wordt verstrekt

Over het algemeen, te hoeven u om geen persoonlijke details te verstrekken op onze website te navigeren. Nochtans, in sommige gevallen kan een registratie worden vereist en, door dat te doen, zult u ons van bepaalde informatie moeten voorzien. Bijvoorbeeld, als u in aanraking met onze managers moet krijgen, zal u worden gevraagd om uw e-mailadres, gebruikersnaam (die een pseudoniem evenals uw echte naam) te verstrekken kan zijn en uw telefoonaantal (naar keuze). Bovendien als u een product koopt, zult u ook uw het echt naam, factureren en verzendadres moeten verstrekken. Neem van, tevreden nota, dat als u met ons gebruikend een krediet of debetkaart hebt gewinkeld, wij verzamelen altijd en veilig deze betaalkaartinformatie opslaan.

Informatie die automatisch wordt verzameld

Sommige soorten informatie wordt verzameld automatisch als resultaat van het gebruiken van de website, of door het gebruik van de diensten van Webanalytics zoals die in ons Koekjesbeleid worden beschreven. Deze informatie kan het volgende omvatten:

 • de plaats die u voorafgaand aan het bezoeken van ATNJ bezocht;
 • specifieke acties die u terwijl het navigeren op de plaats voert, met inbegrip van de pagina's die u bezoekt;
 • de tijd, de frequentie en de duur van uw bezoeken;
 • uw plaatsgegevens (b.v. GPS);
 • koekjesgegevens en gelijkaardige technologie overeenkomstig ons Koekjesbeleid

DE INFORMATIEbescherming VAN DE BEZOEKER

Onze website wordt regelmatig afgetast voor het ontdekken van mogelijke beveiligingsproblemen evenals kwetsbaarheid om ervoor te zorgen dat uw bezoek van onze website veilig is. Voorts wordt de informatie die uw persoonlijke details bevatten opgeslagen achter beveiligde netwerken en kan door een beperkt aantal personen worden betreden die bijzondere rechten hebben aan dergelijke systemen en is verplicht om de informatie vertrouwelijk te houden.

Een verscheidenheid van veiligheidsmaatregelen wordt ten uitvoer gelegd om de veiligheid van uw persoonlijke informatie te waarborgen terwijl het plaatsen van orden, het voorleggen van, of het toegang tot van uw persoonsgegevens. Een speciale gatewayleverancier wordt gebruikt om alle transacties te verwerken wat betekent dat om het even welk van u het facturerings details niet in onze database worden opgeslagen.

Ontkenning

ATNJ maakt geen uitdrukkelijke of impliciete garanties, vertegenwoordiging of goedkeuringen (met inbegrip van, zonder beperking, de impliciete garanties van merchantability of geschiktheid voor een bepaald doel) met betrekking tot de website van om het even welke aard, de materialen, om het even welke die producten, informatie of de dienst door de website worden verleend, of om het even welke daarin vermelde plaatsen, en de website zal niet aansprakelijk voor om het even welke kosten zijn of zal het het gevolg zijn hetzij direct of indirect van zulk transactie beschadigen. De website rechtvaardigt niet dat het ononderbroken of foutloos zal zijn of dat de tekorten daarin zullen worden verbeterd. De website wordt verstrekt op „zoals is, zoals beschikbare“ basis.

*Disclosure

Wij be*houden ons het recht voor om het even welke informatie te onthullen voor het geval dat wij worden gevergd om dat in de loop van gerechtelijke procedures te doen door een rechtshandeling. Het recht wordt u te onthullen persoonlijk identificeerbare informatie ook voorgebe*houd door ons als wij volledig overtuigd zijn dat de informatie moet worden onthuld om onze rechten te beschermen en/of om het even welke geldige rechtshandeling uit te voeren.