Bericht versturen
Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd.
Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd.
Fabrieksreis
Huis >

Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Fabrieksreis

Fabrieksreis
Contacten
Contacten: Mr. Wave Luo
Fax: 86-755-86136774
Contact nu
Post ons
Productielijn

Openbare de Vennootschap van de Shenzhenatnj Communicatietechnologie is een belangrijk verwerkende bedrijf van de signaalrepeater in China met over 12-jaar ervaring in de communicatie industrie.

Er zijn drie productielijnen van ATNJ: van het micro- de repeater machtssignaal, de repeater van het hoge machtssignaal en aanpassingsrepeater.

De professionele arbeiders in de workshop zijn verantwoordelijk voor de productie, de test en het zuiveren van signaalrepeater.

Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 0

 

Om signaalrepeater te produceren, zouden de geavanceerde instrumenten moeten worden uitgerust. In ATNJ, Geavanceerde spectrumanalysator, machtsmeetapparaat, nummerbord, het verouderen kamer, hoge en lage temperatuurhuis, is de kamer van de signaaltest uitgerust om hoogte te veroorzaken - kwaliteit en bevredigende signaalrepeater.

Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 1

Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 2

 

In termen van de verpakking van het werk, alvorens de signaalrepeater aan klanten te verschepen, ATNJ-zou het verpakkingspersoneel het opnieuw, testen en zou een uitvoerige inspectie van de verschijning van de signaalrepeater leiden om ervoor te zorgen dat de verscheepte signaalrepeater in hoogte - kwaliteit en perfecte situatie is.

Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 3

 

De naverkoopdienst van ATNJ is ook zeer correct. Nadat wij de signaalrepeater ontvangen door onze klanten is teruggekeerd, zou ons QC team een uitvoerige inspectie van de signaalrepeater die leiden.

ATNJ verstrekt de garantie van 3 jaar voor alle signaalrepeaters. Als de signaalrepeater nog tijdens de periode van garantie is, is al repairment vrij. Na de uitvoerige inspectie, zou ons QC team maken aan verkoopteam registreren en terugkoppelen. Om opnieuw te versturen of terugbetalen door de verkoopteams worden bepaald.

Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 4

 

OEM/ODM

Co. van de Shenzhenatnj Communicatietechnologie, Ltd verleent OEM en ODM de diensten voor verschillende klanten met verschillende eisen.

 

Voor OEM de dienst, normaal verlenen wij dergelijk soort de dienst voor signaalexploitanten. De signaalexploitanten verstrekken technische ondersteuning, en wij moeten slechts producten voor hen produceren.

In China, de Communicatietechnologieco. van Shenzhen ATNJ, heeft Ltd met Chinese drie signaalexploitanten meer dan 10 jaar samengewerkt, en ATNJ heeft verschillend communicatie product, zoals antennes geproduceerd, verstrekt de kabel, draadloze signaalrepeater, ook ATNJ de oplossing van de signaaldekking in het verschepen van wandelgalerij, de bureaubouw en plattelandsgebied voor signaalexploitanten.

Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 0Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 1

 

Co. van de Shenzhenatnj Communicatietechnologie, Ltd verleent ODM ook de dienst. Het algemene spreken, klanten zou het embleem willen aanpassen whilr de productverschijning onveranderd blijft, of de klanten verstrekken hun eigen ontworpen regeling van de productverschijning en ATNJ ontwikkelt nieuwe producten op die verschijning van toepassing zijn om het product herkenbarer te maken.

Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 2

Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 3Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 4Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 5

R&D

1, de Afdeling van ATNJ R&D bestaat uit dozens ingenieurs die meer dan tien jaar in de Communicatie industrie hebben gewerkt.

Er is een speciale workshop voor R&D-Afdeling om nieuwe producten te ontwikkelen.

ETTKMFM7B_ ‚~1) 1J8LT4BS.png

2, de Geavanceerde spectrumanalysator, het nummerbord, het verouderen de kamer, het hoge en lage temperatuurhuis, de kamer van de signaaltest zijn uitgerust.

2] B6VZJ15) 272GM} Z ‚O5.png
X11L~ {WIACRQP (MXX} 24G.PNG~KB) P~963__V) H ‚IQYGHNB5.pngANE [] HGWM_ {93]] {6$DQNDJ.png%SY] WJY5LK (MKRFRKG} VXQK.pngT} D} {[3] 23) 2B%T {ZYVO4 (7.PNGIA69B9VZ2~) JYQZV47FCJ97.png
3, houden regelmatige vergaderingen onder de leiding van de werkgever om over het productontwerp te bespreken.

 

B ‚YTX$S0EH6Y) TEPDA))ZG6.png

4, Nieuwe producten zullen in de markt worden ontwikkeld en worden gezet elk jaar.

Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 9