Thuis

Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
China Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. certificaten
China Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
De goede dienst en snelle levering

—— Aki Vaattovaara, Zweden

Het kwam in time ik ben zeer tevreden met de steun aan. Productsi in zeer goede voorwaarden. Ik bewees het en werk zeer goed.

—— JC Saavedra Libia, Peru

I zeer tevreden met de Kwaliteit van het product. Ook is juffrouw dat me steunt zeer vriendelijk. zij loste volkomen al mijn twijfels op. het product kwam bij tijd aan gebruikelijk.

—— JC Saavedra Libia, Peru

De Mej.anne wang werken moeilijk om de zeer goede dienst voor klanten te verlenen. Een genoegen te behandelen. Het product is zoals beschreven en goede prijs-kwaliteitverhouding.

—— Lindsay Pettigrew, Australië

Uitstekend product zoals beschrijven. Zeer goede verkoper! geadviseerde 100%, tevreden 100%! het verschepen zeer snel aan Kambodja.

—— loem kom, Kambodja

Ik heb de repeater in 5/6 dagen ontvangen, is het een robuuste gevalrepeater, kijkt het volkomen aardig, en het het werk. Ik stel deze merkrepeater voor. het goede werk

—— cristofanini van Andrea, Italië

получил товар. качество и параметры сответствуют описанию. продавец молодец!

—— akbar karaev, Oezbekistan

Super snelle levering en de buitengewone dienst/hulp van leverancier. Ik heb geen kans gehad om het product uit te proberen maar ik ben zeker het boete zal werken. Als niet, is de leverancier werkelijk nuttig en ik ben zeker hij me bij de details van de futherinstallatie zal helpen

—— Attila Kinkopf, Verenigde Staten

Ik heb niet het product nog gebruikt maar het kijkt als een kwaliteitsproduct. De golf Luo was zeer nuttig, zeer dankt u!!!!

—— Shephardmackintosh, Zuid-Afrika

ATNJ, u kreeg goede producten met de goede diensten, snel en gemakkelijk te communiceren.

—— Borin SIM, Kambodja

Envío muy rápido van Gracias excelente productos y Gr

—— DANIEL COLILOPEZ, Mexico

Zeer technisch en zeer goed georganiseerd en professioneel. Andrew is een zeer nuttige winkelbediende geweest

—— Gabriel haddad, Venezuela

Uitstekende productantennes en macht. zijn goed, zeer werkend goog dankt ATNJ,

—— CARLOS GREGORIO, Verenigde Staten

Eerlijk ben, de kwaliteit van mijn mobiel signaal van Vodafone thuis altijd links veel aan wens. Ik enkel was te lui om eender wat met het te doen. Ik was absoluut tevreden met de tarieven en de kwaliteit van het signaal dat ik overal had en mijn eigen huis was een uitzondering. Nochtans, coronavirus veranderde pandemic alles. Ik begon om veel meer te besteden

—— Ali, Spanje

Ik kocht deze spanningsverhoger voor mijn flat omdat ik met de macht van GSM en 4G-signalen absoluut ontevreden was die ik daar had. Maar nu is de situatie veranderd. Dank u voor deze spanningsverhoger, voel ik definitief niet geïsoleerd wanneer ik thuis alleen blijf.

—— Abdul Mohammed, Duitsland

Ik denk die een zeer aardige oplossing voor zij ben die aan problemen met de stemdiensten en mobiel Internet lijden en geen antennes of smth als dat willen creëren zelf. De prijs is absoluut eerlijk en de kwaliteit is verbazend.

—— Lena W., Finland

Ik was zeer gelukkig om de korting te zien die u aanbood. Ik weet dat vrij de bedrijven vaak kortingen op goederen die niet populair maar in dit geval zijn maken, zie ik dat de situatie vrij tegenover is. Ik houd van dat dit apparaat vraag en de Internet-snelheid kan tegelijkertijd verbeteren.

—— Giulia M., Oostenrijk

Dank u! De spanningsverhoger is super koel voor een privé huis. Alle ruimten zijn nu behandeld met het betere signaal. Nu kan ik niet begrijpen waarom wij het niet vroeger hebben gekocht.

—— Nadine Nacht, Duitsland

Het is een zeer koele spanningsverhoger! Dank u, beste team, voor uw aandacht aan de behoeften van uw cliënten en de prijzen die u aanbiedt. U bent het beste, ATNJ

—— Natalia L., Noorwegen

Mijn die verbinding van 3G en GSM wordt gebruikt om veel aan wens te verlaten. Maar met de nieuwe spanningsverhoger van m heb ik praktisch al deze problemen vergeten. Ik houd werkelijk van dat dit apparaat zo compact maar zo krachtig is. Dank, kerels, voor uw het verbazen werkt en snelle levering.

—— Goran N., Zweden

Ik kan niet begrijpen waarom ik 2 maanden geleden deze repeater slechts en niet vroeger kocht. Dat is een zeer nuttig apparaat voor zij die op een plattelandsgebied zoals mijn familie leven. De betere kwaliteit van verbinding heeft beduidend de kwaliteit van ons leven verbeterd.

—— Lars M., Verenigde Staten

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Openbare de Vennootschap van de Shenzhenatnj Communicatietechnologie is een belangrijk verwerkende bedrijf van de signaalrepeater in China met over 12-jaar ervaring in de communicatie industrie.

  Er zijn drie productielijnen van ATNJ: van het micro- de repeater machtssignaal, de repeater van het hoge machtssignaal en aanpassingsrepeater.

  De professionele arbeiders in de workshop zijn verantwoordelijk voor de productie, de test en het zuiveren van signaalrepeater.

  Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 0

   

  Om signaalrepeater te produceren, zouden de geavanceerde instrumenten moeten worden uitgerust. In ATNJ, Geavanceerde spectrumanalysator, machtsmeetapparaat, nummerbord, het verouderen kamer, hoge en lage temperatuurhuis, is de kamer van de signaaltest uitgerust om hoogte te veroorzaken - kwaliteit en bevredigende signaalrepeater.

  Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 1

  Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 2

   

  In termen van de verpakking van het werk, alvorens de signaalrepeater aan klanten te verschepen, ATNJ-zou het verpakkingspersoneel het opnieuw, testen en zou een uitvoerige inspectie van de verschijning van de signaalrepeater leiden om ervoor te zorgen dat de verscheepte signaalrepeater in hoogte - kwaliteit en perfecte situatie is.

  Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 3

   

  De naverkoopdienst van ATNJ is ook zeer correct. Nadat wij de signaalrepeater ontvangen door onze klanten is teruggekeerd, zou ons QC team een uitvoerige inspectie van de signaalrepeater die leiden.

  ATNJ verstrekt de garantie van 3 jaar voor alle signaalrepeaters. Als de signaalrepeater nog tijdens de periode van garantie is, is al repairment vrij. Na de uitvoerige inspectie, zou ons QC team maken aan verkoopteam registreren en terugkoppelen. Om opnieuw te versturen of terugbetalen door de verkoopteams worden bepaald.

  Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 4

   

 • OEM / ODM

  Co. van de Shenzhenatnj Communicatietechnologie, Ltd verleent OEM en ODM de diensten voor verschillende klanten met verschillende eisen.

   

  Voor OEM de dienst, normaal verlenen wij dergelijk soort de dienst voor signaalexploitanten. De signaalexploitanten verstrekken technische ondersteuning, en wij moeten slechts producten voor hen produceren.

  In China, de Communicatietechnologieco. van Shenzhen ATNJ, heeft Ltd met Chinese drie signaalexploitanten meer dan 10 jaar samengewerkt, en ATNJ heeft verschillend communicatie product, zoals antennes geproduceerd, verstrekt de kabel, draadloze signaalrepeater, ook ATNJ de oplossing van de signaaldekking in het verschepen van wandelgalerij, de bureaubouw en plattelandsgebied voor signaalexploitanten.

  Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 0Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 1

   

  Co. van de Shenzhenatnj Communicatietechnologie, Ltd verleent ODM ook de dienst. Het algemene spreken, klanten zou het embleem willen aanpassen whilr de productverschijning onveranderd blijft, of de klanten verstrekken hun eigen ontworpen regeling van de productverschijning en ATNJ ontwikkelt nieuwe producten op die verschijning van toepassing zijn om het product herkenbarer te maken.

  Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 2

  Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 3Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 4Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 5

 • R & D

  1, de Afdeling van ATNJ R&D bestaat uit dozens ingenieurs die meer dan tien jaar in de Communicatie industrie hebben gewerkt.

  Er is een speciale workshop voor R&D-Afdeling om nieuwe producten te ontwikkelen.

  ETTKMFM7B_ ‚~1) 1J8LT4BS.png

  2, de Geavanceerde spectrumanalysator, het nummerbord, het verouderen de kamer, het hoge en lage temperatuurhuis, de kamer van de signaaltest zijn uitgerust.

  2] B6VZJ15) 272GM} Z ‚O5.png
  X11L~ {WIACRQP (MXX} 24G.PNG~KB) P~963__V) H ‚IQYGHNB5.pngANE [] HGWM_ {93]] {6$DQNDJ.png%SY] WJY5LK (MKRFRKG} VXQK.pngT} D} {[3] 23) 2B%T {ZYVO4 (7.PNGIA69B9VZ2~) JYQZV47FCJ97.png
  3, houden regelmatige vergaderingen onder de leiding van de werkgever om over het productontwerp te bespreken.

   

  B ‚YTX$S0EH6Y) TEPDA))ZG6.png

  4, Nieuwe producten zullen in de markt worden ontwikkeld en worden gezet elk jaar.

  Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. fabriek productielijn 9

Contactgegevens
Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Wave Luo

Tel.: +8618813582037

Fax: 86-755-86136774

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)