Bericht versturen
Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd.
producten
Gevallen
Huis > Gevallen >
Recentste bedrijfgeval ongeveer KFC-Signaaldekking
Evenementen
Contacten
Contacten: Mr. Wave Luo
Fax: 86-755-86136774
Contact nu
Post ons

KFC-Signaaldekking

2023-04-30
 Latest company case about KFC-Signaaldekking
Tijd: 1 februari 2023
Adres: KFC Restaurant (CaiDe Town)
Vereisten: 4G-signaaldekking van China Unicom en China Telecom
laatste bedrijfscasus over KFC-Signaaldekking  0
 
KFC Restaurant (CaiDe Town) bevindt zich op de eerste verdieping van Caide Town, CaiTian Road, Futian District, Shenzhen.De locatie van een KFC-restaurant bevindt zich meestal in het centrum van verschillende zakenwijken, waar meestal een goed signaal van de drie grote signaaloperators aanwezig is.
 
laatste bedrijfscasus over KFC-Signaaldekking  1
Na de site-enquête ontdekten we dat het signaal van China Mobile erg goed is en dat het niet nodig is om rekening te houden met het China Mobile-signaal.Het 4G-signaal van China Unicom en China Telecom is echter zwak op de kassa, keuken, hoek en kantoor.De reden is dat China Mobile signaaldekking had in het gebouw.Daarom konden mensen alleen het China Unicom- en China Telecom-signaal ontvangen van een buitenbasisstation.Wat meer is, aangezien er een gebouw aan de voorkant van het KFC-restaurant is, is het normaal dat er een zwak signaal is van China Unicom en China Telecom in het KFC-restaurant.
 
laatste bedrijfscasus over KFC-Signaaldekking  2
Om het genoemde zwakke signaalprobleem op te lossen, hoeven we alleen maar te mikken op de exacte signaalfrequenties en signaaldekking te maken op de volgende posities.
 
laatste bedrijfscasus over KFC-Signaaldekking  3
 
Signaal enquête resultaat als volgt,
 
Volgens de bovenstaande signaalgegevens konden we zien dat China Mobile binnenin een geweldige signaaldistributie had, maar China Unicom en China Telecom niet.Daarom moeten we het buitensignaal van China Unicom en China Telecom naar binnen verzenden en het vervolgens versterken.
 
Schema ontwerp
Volgens de signaalvereisten en het locatieonderzoek gebruiken we een krachtige repeater met zes binnenantennes om het signaal in de kassa, keuken, hoek en kantoor te versterken.Topologiebeeld als volgt,
laatste bedrijfscasus over KFC-Signaaldekking  4
 
Bedrading en constructie
Gezien de klantenstromen en werktijd van KFC-restaurant, werd de bouwtijd zo geregeld dat de spits werd vermeden, en de hele constructie is geruisloos en stofvrij.Bovendien werd de bouw van de keuken na 21.30 uur geregeld.
 
Behalve de binnenantenne in de lobby, zijn alle andere antennes zonder enige blootstelling in het plafond geïnstalleerd.Ook werd de buitenantenne onder het uithangbord geplaatst, waar je niet vreemd op zult kijken.
 
Effectentest
Nadat de signalen zijn versterkt, wordt de signaalsterkte als volgt getest:
 
laatste bedrijfscasus over KFC-Signaaldekking  5
Behalve dat er geen verandering is in het China Mobile-signaal, is er een grote verbetering van het China Unicom- en China Telecom-signaal.Vooral de bezorgers zouden een betere ervaring kunnen hebben om afhaalbestellingen te ontvangen en de bezorging te regelen.De signaaldekking biedt een betere signaalervaring voor klant en KFC-personeel.
 
Samenvatting
Aangezien het KFC-restaurant meestal wordt gedekt door een goed signaal van de drie belangrijkste signaaloperators, is de kans groter dat de signaalproblemen zijn dat sommige frequenties niet worden gedekt.Daarom is een nauwkeurig locatieonderzoek nodig, waarna we een geschikte repeater met de juiste frequentie kunnen gebruiken om het specifieke signaal te versterken om te voldoen aan de eisen van signaaldekking.
 
Trouwens, aangezien het een KFC-restaurant is, moeten we rekening houden met de bouwtijd wanneer dit geen invloed heeft op het bedrijf met de gemakkelijkste bouwmethode.