Bericht versturen
Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd.
producten
Gevallen
Huis > Gevallen >
Recentste bedrijfgeval ongeveer Het Geval van de signaaldekking van de Spanningsverhoger van het Acht Banden alle-Netwerk
Evenementen
Contacten
Contacten: Mr. Wave Luo
Fax: 86-755-86136774
Contact nu
Post ons

Het Geval van de signaaldekking van de Spanningsverhoger van het Acht Banden alle-Netwerk

2023-02-01
 Latest company case about Het Geval van de signaaldekking van de Spanningsverhoger van het Acht Banden alle-Netwerk
 
Tijd: 28 december 2022
Adres: Morgenclub, Jiangmen City, provincie Guangdong
Vereisten: oproep- en datasignaaldekking van alle netwerken
 
laatste bedrijfscasus over Het Geval van de signaaldekking van de Spanningsverhoger van het Acht Banden alle-Netwerk 0
 
Tomorrow Club is een nieuw ingerichte bar.De bar is luxueus gedecoreerd en de buitenmuren zijn versierd met stalen platen, waardoor de mobiele telefoonsignalen in de bar, of het nu China Mobile, China Unicom of China Telecom-communicatie is, de oproep- en internetsignalen erg slecht zijn, zelfs als het een erg moeilijk om een ​​bericht te verzenden of te ontvangen voor wechat.
laatste bedrijfscasus over Het Geval van de signaaldekking van de Spanningsverhoger van het Acht Banden alle-Netwerk 1
De verbouwing van de bar is afgerond en de opening staat voor de deur.Het probleem van het mobiele telefoonsignaal met drie netwerken in de bar staat op het punt te worden opgelost.Omdat het binnenoppervlak van de hele barlobby ongeveer 500 vierkante meter is, wordt 8-bandapparatuur gebruikt voor klanten en worden twee plafondantennes gepromoot als oplossing voor lobbydekking.
laatste bedrijfscasus over Het Geval van de signaaldekking van de Spanningsverhoger van het Acht Banden alle-Netwerk 2
Het voordeel van het gebruik van deze oplossing is: de China Mobile laagfrequente oproep GSM900 en hoogfrequente oproep DCS1800, China Telecom-oproep CDMA800 en China Unicom 3G-oproep WCDMA2100 worden versterkt en gedekt om de behoeften en problemen van drie-netwerkoproepen effectief op te lossen.
 
Tegelijkertijd werden de 4G-internettoegangssignalen FDD-LTE1800M van China Unicom en China Telecom, evenals de mobiele 4G-internetfrequentiebanden D, E en F van China automatisch vergrendeld, die effectief werden versterkt om de behoeften en problemen op te lossen van deze drie netwerken.
 
Bovendien is het grootste voordeel van deze 8-band booster voor alle netwerken dat ongeacht wanneer de operator deze basisstations aanpast, dit geen invloed heeft op de drie-netwerkoproep en drie-netwerkdata-ervaring van de gebruiker, omdat alle bestaande frequentiebanden zijn allemaal gedekt.
 
Het ontworpen schema wordt getoond in de volgende afbeelding,
 
laatste bedrijfscasus over Het Geval van de signaaldekking van de Spanningsverhoger van het Acht Banden alle-Netwerk 3
Gebruik twee LPDA-antennes om draadloos te ontvangen.De ene is voor het ontvangen en verzenden van CDMA800M, GSM900M, DCS1800M en WCDMA2100, en de andere antenne is voor het ontvangen en verzenden van FDD-LTE 1800M en TDD-LTE1900M / TDD-LTE2300M / TDD-LTE2600M (het driewegsignaal D, E en F-banden voor mobiel 4G worden automatisch geselecteerd door het apparaat).
 
Bedradingsconstructie:
laatste bedrijfscasus over Het Geval van de signaaldekking van de Spanningsverhoger van het Acht Banden alle-Netwerk 4
Test na voltooiing van de constructie of de signaalsterktes van het eerste kanaal hieronder worden weergegeven:
laatste bedrijfscasus over Het Geval van de signaaldekking van de Spanningsverhoger van het Acht Banden alle-Netwerk 5Het eerste kanaal heeft een volledig uitgangsvermogen van ongeveer +17dbm.
 
De signaalsterktes van het tweede kanaal worden hieronder weergegeven:
laatste bedrijfscasus over Het Geval van de signaaldekking van de Spanningsverhoger van het Acht Banden alle-Netwerk 6
4G FDD-LTE1800M van China Unicom en Telecom heeft een volledig uitgangsvermogen in het tweede kanaal: +17dBm.
 
Het mobiele 4G-kanaal vergrendelt automatisch de F-band TDD-LTE1900M met de beste signaalsterkte + 17dBm vol vermogen.
 
In de normale werkende staat van elke frequentieband van de apparatuur, is de signaalsterktetest van elke frequentieband in de hal als volgt:
laatste bedrijfscasus over Het Geval van de signaaldekking van de Spanningsverhoger van het Acht Banden alle-Netwerk 7
laatste bedrijfscasus over Het Geval van de signaaldekking van de Spanningsverhoger van het Acht Banden alle-Netwerk 8
 
De signaalsterkte van de drie grote operators, of het nu om een ​​oproepsignaal of een datasignaal gaat, heeft de volledige balk bereikt.Bovendien, wanneer veel mensen het bel- en datasignaal tegelijkertijd in de bar testen, blijft de signaalsterkte stabiel om aan de eisen te voldoen.
 
laatste bedrijfscasus over Het Geval van de signaaldekking van de Spanningsverhoger van het Acht Banden alle-Netwerk 9
Dot-test van China Mobile en China Unicom-signaal is uitgevoerd, het toont aan dat de signaaldekking en signaalsterkte in balans zijn.Zoals hieronder getoond,
laatste bedrijfscasus over Het Geval van de signaaldekking van de Spanningsverhoger van het Acht Banden alle-Netwerk 10
Samenvatting:
Als u een 8-bands full-network booster gebruikt, hoeft u geen rekening te houden met de werkfrequentie, omdat alle frequenties van signaaloperators zijn inbegrepen.Daarom hoeven we bij het ontwerpen van het bouwplan alleen rekening te houden met het dekkingsgebied, het bereik en de vereiste antenne en de lengte van de kabels.
 
Het is het beste om twee LPDA-buitenantennes ondersteboven te installeren, die in verschillende richtingen wijzen, zodat de zes reeksen waarden op het scherm van het apparaat allemaal werken naar de maximale uitgangswaarde.