Bericht versturen
producten

FAQ

Huis >

Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. company FAQ

FAQ
Q Bent u een handelsonderneming of een fabrikant? Kan ik ons eigen logo en label gebruiken?

We zijn een fabriek, met handelsservice.

 

Wij zijn een professionele RF fabriek voornamelijk bezig met R & D, productie, productie, verkoop en technische diensten met 12 jaar ervaring.

Hoofdproducten: kleine, middelgrote en hoge vermogen 2G,3G,4G en 5G signaalherhalers met multifrequentiecombinatie, digitale multi-subbandsignaalherhalers, digitale glasvezelherhalers,verschillende soorten RF-modules, enz.

In de tussentijd nemen wijOEM/ODMdiensten en projecten van verschillende RF-, draadloze repeaters, multi-frequentie DAS-systemen, OAM-centra voor netwerkbeheer op afstand en het leveren van apparatuur voor projecten voor signaaldekking binnen en buiten.

 

 

 

Q Kan ik uw apparaat gebruiken in voorsteden of afgelegen gebieden?

Ja, zolang je een goede signaalbron kunt vinden, kan onze signaalversterker je helpen signaalproblemen op te lossen in afgelegen gebieden.

Q Is het veilig om een mobiele telefoon repeater te gebruiken?

Iedereen weet dat mobiele telefoons straling uitzenden die schadelijk is voor onze gezondheid. Het goede nieuws is dat u door een telefoonherhaler te gebruiken het niveau van straling dat door uw telefoon wordt uitgezonden aanzienlijk kunt verminderen..Bovendien voldoet elke mobiele telefoonherhaler van onze winkel aan de internationale normen van CE en RoHS.

Q Is het makkelijk om je spullen op te zetten?

We hebben een gebruikershandleiding en 24/7 technische ondersteuning.

Q Kan ik meerdere kamers en verdiepingen dekken met een mobiele telefoon-repeater?

Ja, onze apparaten kunnen het signaal in afzonderlijke kamers en verdiepingen verbeteren.Het proces kan ingewikkelder worden als een gebouw met betonnen muren of metalen afschermingenIn dergelijke omstandigheden raden wij u aan contact met ons op te nemen om de beste repeater voor uw situatie en behoeften te kiezen.

Q Hoe werkt een mobiele telefoon-repeater?

Een mobiele telefoonherhaler is een tweerichtingsapparaat dat een mobiel signaal van de dichtstbijzijnde mobiele toren opvangt en versterkt om de kwaliteit van uw mobiele omgeving te verbeteren.Dit heeft het dubbele effect van het verbeteren van uw ontvangst en het verhogen van het signaal verzonden van uw telefoon. Het belangrijkste doel van het gebruik van een mobiele telefoon repeater is om een extra 2-3 bars toe te voegen aan uw gebruikelijke mobiele ontvangst. Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Contacteer ons
you can contact us at anytime!