Thuis Nieuws

bedrijfsnieuws over Basiskennis en het werk principe van mobiele signaalrepeater

Certificaat
China Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. certificaten
China Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
De goede dienst en snelle levering

—— Aki Vaattovaara, Zweden

Het kwam in time ik ben zeer tevreden met de steun aan. Productsi in zeer goede voorwaarden. Ik bewees het en werk zeer goed.

—— JC Saavedra Libia, Peru

I zeer tevreden met de Kwaliteit van het product. Ook is juffrouw dat me steunt zeer vriendelijk. zij loste volkomen al mijn twijfels op. het product kwam bij tijd aan gebruikelijk.

—— JC Saavedra Libia, Peru

De Mej.anne wang werken moeilijk om de zeer goede dienst voor klanten te verlenen. Een genoegen te behandelen. Het product is zoals beschreven en goede prijs-kwaliteitverhouding.

—— Lindsay Pettigrew, Australië

Uitstekend product zoals beschrijven. Zeer goede verkoper! geadviseerde 100%, tevreden 100%! het verschepen zeer snel aan Kambodja.

—— loem kom, Kambodja

Ik heb de repeater in 5/6 dagen ontvangen, is het een robuuste gevalrepeater, kijkt het volkomen aardig, en het het werk. Ik stel deze merkrepeater voor. het goede werk

—— cristofanini van Andrea, Italië

получил товар. качество и параметры сответствуют описанию. продавец молодец!

—— akbar karaev, Oezbekistan

Super snelle levering en de buitengewone dienst/hulp van leverancier. Ik heb geen kans gehad om het product uit te proberen maar ik ben zeker het boete zal werken. Als niet, is de leverancier werkelijk nuttig en ik ben zeker hij me bij de details van de futherinstallatie zal helpen

—— Attila Kinkopf, Verenigde Staten

Ik heb niet het product nog gebruikt maar het kijkt als een kwaliteitsproduct. De golf Luo was zeer nuttig, zeer dankt u!!!!

—— Shephardmackintosh, Zuid-Afrika

ATNJ, u kreeg goede producten met de goede diensten, snel en gemakkelijk te communiceren.

—— Borin SIM, Kambodja

Envío muy rápido van Gracias excelente productos y Gr

—— DANIEL COLILOPEZ, Mexico

Zeer technisch en zeer goed georganiseerd en professioneel. Andrew is een zeer nuttige winkelbediende geweest

—— Gabriel haddad, Venezuela

Uitstekende productantennes en macht. zijn goed, zeer werkend goog dankt ATNJ,

—— CARLOS GREGORIO, Verenigde Staten

Eerlijk ben, de kwaliteit van mijn mobiel signaal van Vodafone thuis altijd links veel aan wens. Ik enkel was te lui om eender wat met het te doen. Ik was absoluut tevreden met de tarieven en de kwaliteit van het signaal dat ik overal had en mijn eigen huis was een uitzondering. Nochtans, coronavirus veranderde pandemic alles. Ik begon om veel meer te besteden

—— Ali, Spanje

Ik kocht deze spanningsverhoger voor mijn flat omdat ik met de macht van GSM en 4G-signalen absoluut ontevreden was die ik daar had. Maar nu is de situatie veranderd. Dank u voor deze spanningsverhoger, voel ik definitief niet geïsoleerd wanneer ik thuis alleen blijf.

—— Abdul Mohammed, Duitsland

Ik denk die een zeer aardige oplossing voor zij ben die aan problemen met de stemdiensten en mobiel Internet lijden en geen antennes of smth als dat willen creëren zelf. De prijs is absoluut eerlijk en de kwaliteit is verbazend.

—— Lena W., Finland

Ik was zeer gelukkig om de korting te zien die u aanbood. Ik weet dat vrij de bedrijven vaak kortingen op goederen die niet populair maar in dit geval zijn maken, zie ik dat de situatie vrij tegenover is. Ik houd van dat dit apparaat vraag en de Internet-snelheid kan tegelijkertijd verbeteren.

—— Giulia M., Oostenrijk

Dank u! De spanningsverhoger is super koel voor een privé huis. Alle ruimten zijn nu behandeld met het betere signaal. Nu kan ik niet begrijpen waarom wij het niet vroeger hebben gekocht.

—— Nadine Nacht, Duitsland

Het is een zeer koele spanningsverhoger! Dank u, beste team, voor uw aandacht aan de behoeften van uw cliënten en de prijzen die u aanbiedt. U bent het beste, ATNJ

—— Natalia L., Noorwegen

Mijn die verbinding van 3G en GSM wordt gebruikt om veel aan wens te verlaten. Maar met de nieuwe spanningsverhoger van m heb ik praktisch al deze problemen vergeten. Ik houd werkelijk van dat dit apparaat zo compact maar zo krachtig is. Dank, kerels, voor uw het verbazen werkt en snelle levering.

—— Goran N., Zweden

Ik kan niet begrijpen waarom ik 2 maanden geleden deze repeater slechts en niet vroeger kocht. Dat is een zeer nuttig apparaat voor zij die op een plattelandsgebied zoals mijn familie leven. De betere kwaliteit van verbinding heeft beduidend de kwaliteit van ons leven verbeterd.

—— Lars M., Verenigde Staten

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Basiskennis en het werk principe van mobiele signaalrepeater
Laatste bedrijfsnieuws over Basiskennis en het werk principe van mobiele signaalrepeater

Waarom wordt de mobiele signaalrepeater vereist?

Er zijn vier belangrijke redenen,

1, met de snelle ontwikkeling van mobiel communicatiemiddel de industrie, het aantal mobiel communicatiemiddel gebruikers verhoogt, zodat de mobiel netwerk planning kleiner en kleiner wordt, de plaats van basisstation wordt lager en lager, en de signaaldekking wordt kleiner en kleiner;

2, met de ontwikkeling van stedelijke bouw, high-rise gebouwen blijven te voorschijn komen. Gebaseerd op het schaduweffect van draadloze communicatie, zal de signaal dode hoek van mobiel communicatiemiddel achter of in de middenlaag deze high-rise gebouwen worden gevormd

3, tijdens de bouw van cellulair mobiel signaalbasisstation, om de interferentie van aangrenzende cellen te vermijden, de belangrijkste kwab van zijn patroon van de antennestraling hebben een grote onderdompelingshoek, zodat het midden en de bovenste gedeelten high-rise gebouwen geen signalen kunnen effectief ontvangen

4, wegens het beveiligingseffect van gebouwen op elektromagnetische golven, sommige gesloten grote gebouwen kunnen mobiel communicatiemiddel geen signalen normaal, zoals tunnels, metro's, ondergrondse winkelcomplexxen, parkeerterreinen, hotels en bureaugebouwen ontvangen.

De mobiele signaalrepeater moet de bovengenoemde vier problemen oplossen. Zolang een reeks van mobiele signaalrepeater in een specifieke plaats wordt geïnstalleerd, kan het signaal van de gehele waaier goed worden vergroot, brengend groot gemak aan het personeel of de gasten. Het mobiele signaal kan het probleem van zwak signaal, zoals in lange gebouwen, bureaugebouwen, kelderverdiepingen, restaurants, villa's, lift, enz. effectief oplossen.

Het Mobiele Signaal Repeater.pdf van ATNJ

Basiskennis van mobiele signaalrepeater

1, is de interferentie van mobiele signaalrepeater groot aan basisstation?

De radiogolven van mobiele signaalrepeater zouden zich aan het basisstation mengen. Over het algemeen kan de interferentie van mobiele signaalrepeater met macht 100mW worden genegeerd. Hoger van de macht en dichter aan het basisstation, groter van de interferentie.

2, zijn de straling van mobiele signaalrepeater schadelijk voor menselijk lichaam?

Om het even welk elektronisch apparaat heeft een bepaalde hoeveelheid straling. Hoger het vermogen van het materiaal, groter de straling. Over het algemeen, zou er een grote straling van apparaat met macht over 5W zijn (37dBm). Het vermogen van een algemene mobiele signaalrepeater is binnen 200mW (23dBm), en na het aan binnenantenne overgebracht, is de macht 5mW (7dBm), en de straling aan menselijk lichaam is zelfs minder dan dat van huishoudapparaten.

Zonder mobiele signaalrepeater, kan de stralingsmacht 1W (30dBm) in zwak signaalmilieu bereiken terwijl het telefoneren van. Met mobiele het signaalrepeater van ATNJ, is de stralingsmacht laag aan 10mW (10dBm) terwijl het telefoneren van, die na het installeren van mobiele het signaalrepeater van ATNJ in het slechte signaalmilieu is, wordt de straling van mobiele telefoon zeer verminderd tijdens een vraag.

 

Het werk principe van mobiele signaalrepeater

Neerstraalverbinding: De openluchtantenne ontvangt signaal van basisstation, en na vergroot door mobiele signaalrepeater, het signaal aan binnenantenne worden overgebracht. De binnenantenne zou signaal aan de mobiele telefoon van gebruikers uitspreiden.

Opstraalverbinding: Brengt de mobiele telefoon van gebruikers signaal over, dat door binnenantenne worden ontvangen, en zou overgebracht worden aan mobiele signaalrepeater. Nadat het signaal door het apparaat wordt vergroot, het aan het basisstation door openluchtantenne worden overgebracht.

Bartijd : 2022-04-21 09:27:32 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Wave Luo

Tel.: +8618813582037

Fax: 86-755-86136774

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)