Bericht versturen
Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd.
producten
nieuws
Huis > nieuws >
Company News About Is de signaalrepeater schadelijk voor mensen?
Evenementen
Contacten
Contacten: Mr. Wave Luo
Fax: 86-755-86136774
Contact nu
Post ons

Is de signaalrepeater schadelijk voor mensen?

2021-03-28
Latest company news about Is de signaalrepeater schadelijk voor mensen?

Tegenwoordig, wordt de mobiele telefoon van 5G meer en meer populair en bijna heeft iedereen. De belangrijkste functie van een mobiele telefoon is te telefoneren, en het belangrijkste ding is stabiele signaalsterkte terwijl het telefoneren van. Behandelt het draadloze het netwerksignaal van WiFi, dat versterking van de mobiele functie van het telefoonsignaal is, in vele plaatsen zoals openbare ruimten, en woonhuis. Ik denk er heel wat mensen zou moeten zijn die van mobiele signaalrepeater op de hoogte zijn, maar ik weet hoeveel van hen niet zijn het werk principe kennen. De mensen maken zich altijd ongerust dat de straling van elektronisch materiaal kwaad aan menselijk lichaam zal doen Dit artikel u de basiskenmerken van mobiele signaalrepeater moet vertellen en de vraag oplossen: is een mobiele signaalrepeater schadelijk voor menselijk lichaam?

Het Mobiele Signaal Repeater.pdf van ATNJ

laatste bedrijfsnieuws over Is de signaalrepeater schadelijk voor mensen?  0

De elektromagnetische signaalsterkte van een mobiele signaalrepeater is zeer zwak. Zolang de mobiele signaalrepeater wordt gekwalificeerd en door regelmatige fabrikanten geproduceerd, en zijn elektromagnetische stralingsintensiteit door de nationale gebiedende testende organisatie zoals Nationaal Instituut van CDC van Milieuhygiënechina wordt getest, is alle steekproeven van elektromagnetische geteste signaalsterkte lager dan de beperkte waarde in GB8702-88 vanVerordeningen voor elektromagnetische die stralingsbescherming door Staat van Milieuprotection agency (Deze norm in DB8702-88 is slechts 1/5 van de Europese norm) wordt bepaald, het geen kwaad aan menselijk lichaam zal doen.

Daarom is er geen behoefte aan paniek. Het vermogen van een mobiele signaalrepeater is zeer klein ( 1W), en zijn werkend gamma is rond 20 meter aan 30 meterdiameter, die geen interferentie aan het basisstation zal veroorzaken. Bovendien wordt de mobiele signaalrepeater slechts in sommige specifieke gelegenheden, en zijn onmogelijk gebruikt om openbare informatiebeveiliging in gevaar te brengen.

De frequentie van elektromagnetische die signalen van een mobiele signaalrepeater is worden verzonden volledig in de werkende frequentieband van mobiele die telefoons door ons land wordt bepaald. De signalen zijn altijd in een vrij statische en constante staat, zullen en zich een ander elektronisch materiaal niet beïnvloeden, zullen mengen in menselijke hersenen, noch zullen het menselijke normale denken beïnvloeden.