Bericht versturen
Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd.
producten
nieuws
Huis > nieuws >
Company News About Het mobiele telefoonsignaal hulpfabrikanten vertelt u waarom een volledig signaal niet een blok waard is?
Evenementen
Contacten
Contacten: Mr. Wave Luo
Fax: 86-755-86136774
Contact nu
Post ons

Het mobiele telefoonsignaal hulpfabrikanten vertelt u waarom een volledig signaal niet een blok waard is?

2023-02-20
Latest company news about Het mobiele telefoonsignaal hulpfabrikanten vertelt u waarom een volledig signaal niet een blok waard is?

  Wanneer het net van het gegevenssignaal lager is dan 3 bars, zal iedereen van mening zijn onwillekeurig dat het actuele gegevenssignaal niet goed is, misschien is dit niet het geval.

 

laatste bedrijfsnieuws over Het mobiele telefoonsignaal hulpfabrikanten vertelt u waarom een volledig signaal niet een blok waard is?  0

  Bijvoorbeeld, zijn in de lift, heeft het mobiele de telefoonsignaal van sommige mensen 1 bar kan nog op de telefoon babbelen en spreken, misschien de 3 gegevenssignalen van het mobiele die telefoonpictogram naar WeChat-Ogenblikken wordt verzonden maar altijd kan niet door:sturen.

  Er zijn veel dergelijke redenen die voorkomen, maar één misvatting moet eerst worden verbeterd, en het net van het gegevenssignaal vertegenwoordigt noodzakelijk niet het mobiele telefoonsignaal. Elke mobiele telefoon heeft een verschillend optimaliseringsalgoritme voor het net van het gegevenssignaal, dat is waarom de bovengenoemde situatie voorkomt. Zelfs als het net van het gegevenssignaal niet het mobiele telefoonsignaal vertegenwoordigt, wat zijn het gebruik van het mobiele net van het telefoonsignaal?

De originele bedoeling van het net van het gegevenssignaal het plaatsen is de op status van het actuele gegevenssignaal van de mobiele telefoon te wijzen, en Internet zal de beste communicatie frequentie en de ingang voor de mobiele telefoon selecteren.

 

Als u een mobiele telefoon kiest die voor multifrekwentie punten op gebieden met meer mensen geschikt is, zal het mobiele telefoonsignaal aan het frequentiepunt springen waar het aantal toegangstijden vrij klein is. Daarom zelfs als de mobiele telefoons van de consument gebruiken dezelfde netwerkexploitanten en met dezelfde mobiele telefoontorens zoals de mobiele telefoons van gewone gebruikers in de omringende die gebieden verbonden, kan het aantal netten van het gegevenssignaal op de mobiele telefoon worden vermeld niet hetzelfde zijn.

 

  In termen van het verwijderen van externe invloeden, vertegenwoordigt een groot aantal netten van het gegevenssignaal betere gegevenssignalen, in feite, het aantal netten van het gegevenssignaal is slechts voor verwijzing, en kan niet als specificatie worden gebruikt om de voordelen en de nadelen van gegevenssignalen te beoordelen.

De mobiele spanningsverhoger van het telefoonsignaal|Hoe verandert het mobiele net van het telefoonsignaal?

 

  De sleutel tot de verandering van het mobiele net van het telefoonsignaal ligt in het de optimaliseringsalgoritme van het gegevenssignaal ingebed door de fabrikant voor het mobiele telefoonsignaal, en de sleutel tot de verandering van het net van het gegevenssignaal is de vernieuwingsfrequentie van het de optimaliseringsalgoritme van het gegevenssignaal. Als het algoritme van de de updateoptimalisering van het gegevenssignaal ingebed in de mobiele telefoon zeer snel is, langzaam verandert de veranderingen van het gegevenssignaal snel, en vice versa, het gegevenssignaal. Dit betekent dat als de gewone mensen het mobiele net van het telefoonsignaal gebruiken om het deel van het gegevenssignaal en beter gegevenssignaal te vinden, het zeer waarschijnlijk zal heel wat tijd verspillen.

 

  De bovengenoemde problemen ons professioneel mobiel telefoonsignaal hulpfabrikanten adviseren dat u onze ATNJ gebruikt de mobiele spanningsverhoger van het telefoonsignaal deze problemen kan gemakkelijk oplossen.

 

Co. van de Shenzhenatnj Communicatietechnologie, Ltd is een professionele organisatie die zich in het oplossen van mobiel telefoonsignaal specialiseren slecht, mobiel telefoonsignaal hulp en mobiele communicatie van de telefoonstem fouten voor fabrieken, hotels, villa's, clubs, bars en andere sociale plaatsen, die de Provincie van Guangdong dienen.