Thuis Nieuws

bedrijfsnieuws over Wat zijn de nadelen van 5G?

Certificaat
China Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. certificaten
China Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
De goede dienst en snelle levering

—— Aki Vaattovaara, Zweden

Het kwam in time ik ben zeer tevreden met de steun aan. Productsi in zeer goede voorwaarden. Ik bewees het en werk zeer goed.

—— JC Saavedra Libia, Peru

I zeer tevreden met de Kwaliteit van het product. Ook is juffrouw dat me steunt zeer vriendelijk. zij loste volkomen al mijn twijfels op. het product kwam bij tijd aan gebruikelijk.

—— JC Saavedra Libia, Peru

De Mej.anne wang werken moeilijk om de zeer goede dienst voor klanten te verlenen. Een genoegen te behandelen. Het product is zoals beschreven en goede prijs-kwaliteitverhouding.

—— Lindsay Pettigrew, Australië

Uitstekend product zoals beschrijven. Zeer goede verkoper! geadviseerde 100%, tevreden 100%! het verschepen zeer snel aan Kambodja.

—— loem kom, Kambodja

Ik heb de repeater in 5/6 dagen ontvangen, is het een robuuste gevalrepeater, kijkt het volkomen aardig, en het het werk. Ik stel deze merkrepeater voor. het goede werk

—— cristofanini van Andrea, Italië

получил товар. качество и параметры сответствуют описанию. продавец молодец!

—— akbar karaev, Oezbekistan

Super snelle levering en de buitengewone dienst/hulp van leverancier. Ik heb geen kans gehad om het product uit te proberen maar ik ben zeker het boete zal werken. Als niet, is de leverancier werkelijk nuttig en ik ben zeker hij me bij de details van de futherinstallatie zal helpen

—— Attila Kinkopf, Verenigde Staten

Ik heb niet het product nog gebruikt maar het kijkt als een kwaliteitsproduct. De golf Luo was zeer nuttig, zeer dankt u!!!!

—— Shephardmackintosh, Zuid-Afrika

ATNJ, u kreeg goede producten met de goede diensten, snel en gemakkelijk te communiceren.

—— Borin SIM, Kambodja

Envío muy rápido van Gracias excelente productos y Gr

—— DANIEL COLILOPEZ, Mexico

Zeer technisch en zeer goed georganiseerd en professioneel. Andrew is een zeer nuttige winkelbediende geweest

—— Gabriel haddad, Venezuela

Uitstekende productantennes en macht. zijn goed, zeer werkend goog dankt ATNJ,

—— CARLOS GREGORIO, Verenigde Staten

Eerlijk ben, de kwaliteit van mijn mobiel signaal van Vodafone thuis altijd links veel aan wens. Ik enkel was te lui om eender wat met het te doen. Ik was absoluut tevreden met de tarieven en de kwaliteit van het signaal dat ik overal had en mijn eigen huis was een uitzondering. Nochtans, coronavirus veranderde pandemic alles. Ik begon om veel meer te besteden

—— Ali, Spanje

Ik kocht deze spanningsverhoger voor mijn flat omdat ik met de macht van GSM en 4G-signalen absoluut ontevreden was die ik daar had. Maar nu is de situatie veranderd. Dank u voor deze spanningsverhoger, voel ik definitief niet geïsoleerd wanneer ik thuis alleen blijf.

—— Abdul Mohammed, Duitsland

Ik denk die een zeer aardige oplossing voor zij ben die aan problemen met de stemdiensten en mobiel Internet lijden en geen antennes of smth als dat willen creëren zelf. De prijs is absoluut eerlijk en de kwaliteit is verbazend.

—— Lena W., Finland

Ik was zeer gelukkig om de korting te zien die u aanbood. Ik weet dat vrij de bedrijven vaak kortingen op goederen die niet populair maar in dit geval zijn maken, zie ik dat de situatie vrij tegenover is. Ik houd van dat dit apparaat vraag en de Internet-snelheid kan tegelijkertijd verbeteren.

—— Giulia M., Oostenrijk

Dank u! De spanningsverhoger is super koel voor een privé huis. Alle ruimten zijn nu behandeld met het betere signaal. Nu kan ik niet begrijpen waarom wij het niet vroeger hebben gekocht.

—— Nadine Nacht, Duitsland

Het is een zeer koele spanningsverhoger! Dank u, beste team, voor uw aandacht aan de behoeften van uw cliënten en de prijzen die u aanbiedt. U bent het beste, ATNJ

—— Natalia L., Noorwegen

Mijn die verbinding van 3G en GSM wordt gebruikt om veel aan wens te verlaten. Maar met de nieuwe spanningsverhoger van m heb ik praktisch al deze problemen vergeten. Ik houd werkelijk van dat dit apparaat zo compact maar zo krachtig is. Dank, kerels, voor uw het verbazen werkt en snelle levering.

—— Goran N., Zweden

Ik kan niet begrijpen waarom ik 2 maanden geleden deze repeater slechts en niet vroeger kocht. Dat is een zeer nuttig apparaat voor zij die op een plattelandsgebied zoals mijn familie leven. De betere kwaliteit van verbinding heeft beduidend de kwaliteit van ons leven verbeterd.

—— Lars M., Verenigde Staten

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Wat zijn de nadelen van 5G?
Laatste bedrijfsnieuws over Wat zijn de nadelen van 5G?

laatste bedrijfsnieuws over Wat zijn de nadelen van 5G?  0

 

Het Mobiele Signaal Repeater.pdf van ATNJ

Voordelen van 5G
(1) snelheid
5g heeft een theoretische snelheid van zelfs 20 Gbps, en zijn datasnelheid is verscheidene grootteordes hoger dan 4G en 4G LTE. De daadwerkelijke snelheid die de ondernemingen kunnen bereiken hangt van een verscheidenheid van factoren, met inbegrip van de nabijheid af aan communicatie torens, de technische ingewikkeldheid van communicatie exploitanten zelf, en of de netwerkcomponenten zijn ontworpen om Gigabit-prestaties te steunen. Met andere woorden, zal 5g ondernemingen toelaten om de diensten te gebruiken die niet door de originele normen, zoals automatisering en geavanceerde videoconfererenfuncties kunnen worden verleend. 5g niet alleen verstrekt hogere snelheid, maar ook verstrekt wat belangrijker kan zijn: lage latentie.
(2) lage vertraging
Volgens sommige experimenten dat, vermindert 5g beduidend de tijd voor netwerkapparaten wordt vereist aan bevelen (gewoonlijk minder dan 5 milliseconden) te antwoorden. Ongeacht plaats, zullen de toepassingen en de diensten op dezelfde manier werken, eliminerend vertragingen die mededeling in real time beïnvloeden.
(3) capaciteit
5g-steunen die veel meer apparaten aansluiten dan 4G tegelijkertijd, die om zelfs zo hoog zoals 100 keer wordt geschat te zijn. Daarom moeten de ondernemingen niet meer hun draadloze strategieën van cellulair en Wi FI als één of meerdere voorstellen evalueren. Met 5g, kunnen de ondernemingen tussen de verbindingen van cellulair en Wi FI schakelen zoals nodig zonder zich het ongerust maken over het effect van prestaties of de beperkte toegankelijkheid van mobiele breedband, vooral in dicht bevolkte milieu's zoals Manhattan en andere belangrijke stedelijke gebieden.
(4) de nieuwe generatiediensten baseerden op kunstmatige intelligentie en machine het leren
5g zal de stijging van een nieuwe generatie van de interactieve die diensten bevorderen bij kunstmatige intelligentie en machine het leren worden gebaseerd. Bijvoorbeeld, kan het videoconfereren met vergrote werkelijkheid of virtuele werkelijkheid het milieu simuleren en ondernemingsstafmedewerkers helpen betere projectbesluiten nemen. De automatisering zal ondernemingen om op toepassingen en de diensten toelaten te vertrouwen die ontvankelijker en vooruitlopend zijn dan zij vandaag zijn.
(5) het heroverwegen van Internet
5g zal de stuwende kracht belangrijke ondernemingen worden om het netwerk te heroverwegen. De takken van ondernemingen kunnen 5g gebruiken als belangrijkst die verbindingsmiddel en Internetservices goedkeuren door veelvoudige communicatie exploitanten door Simkaarten worden verstrekt. Of u centraal in de onderneming of ver van huis werkt, kunt u uit extra automatisering en veiligheidsfuncties voordeel halen. Omdat de compatibele componenten van 5g snel aan verzoeken kunnen verwerken en gevolg geven, verminderend de behoefte aan datacentrumterugvracht, rand zal de gegevensverwerking belangrijker worden.

 

Nadelen van 5G
(1) veiligheid
5g die het algoritme van de transmissieveiligheid is uitvoeriger dan het algoritme door 4G-norm wordt gesteund, maar de ondernemingen kunnen andere netwerkbeveiligingproblemen ontmoeten. Aangezien de netwerkaanvallers aan vatbaarheden voor aanvallen proberen, zal een groot die aantal de apparaten en componenten van IOT aan 5g-netwerk worden aangesloten zeer de bedreiging door ondernemingen onder ogen wordt gezien verhogen. 5g de apparaten zelf kunnen hun aandacht ook aantrekken omdat de spaanders en andere die componenten worden ontworpen om deze apparaten te drijven met malware door netwerkaanvallers kunnen worden besmet. De ondernemingen moeten ook de technologie zorgvuldig wegen dat hun 5g-netwerken netwerk het snijden gebruiken (een technologie die tot een virtueel netwerk aan gastheer specifieke toepassingen of de diensten leidt). De kwetsbaarheid in om het even welk deel van de infrastructuur van communicatie exploitanten kan ernstige veiligheidsproblemen in het gehele netwerk veroorzaken. Voor ondernemingen met tolerantie met lage risico's, kan het specifieke 5g-netwerk de beste keus zijn.
(2) Capex/OPEX
om van de voordelen van 5g volledig te genieten moeten de ondernemingen netwerkcomponenten bevorderen en vervangen en bewerkers goedkeuren die hogere snelheid en prestatie-indicators steunen. Men verwacht dat de communicatie fabrikanten de compatibele apparaten van 5g begin volgend jaar zullen lanceren, maar de ondernemingen zullen moeten ernaar streven om manieren te vinden om 5g-investering te maximaliseren, omdat het grootste deel van hun netwerkinfrastructuur nog van traditionele apparaten afhangt. Zijn prijs zal een zeer belangrijke overweging zijn omdat de tarifering van exploitanten en materiaal nog verandert.
(3) ongelijke dekking
Hoewel de communicatie exploitanten in 5g blijven investeren, zal 5g niet lange tijd behandeld worden in vele delen van de Verenigde Staten. De ondernemingen met bureaus op plattelandsgebieden kunnen aan 5g-dekkingshiaten bijzonder kwetsbaar zijn en zullen zich op een combinatie traditionele technologieën van de netwerkconnectiviteit moeten baseren. Daarom die ondernemingen die tot geen 5g kunnen toegang hebben kunnen worden gedwongen om op een periode te wachten alvorens de communicatie exploitanten 5g-de diensten in hun gebied kunnen verlenen, dat door de concurrentie van andere exploitanten kan worden beïnvloed.
(4) lijn van gezicht/penetratieproblemen
5g de signalen met hoge frekwentie zullen eerder door voorwerpen worden geblokkeerd, zodat is het verzekeren van de dekking van ondernemingsbureaus en fabrieken altijd een probleem. De ondernemingen kunnen sommige faciliteiten moeten herontwerpen en bouwen om de adequate diensten te verzekeren of supplementaire radiospectrumnetwerken (zoals die gebaseerd op spectrum van de burger het breedband radiodienst) te bouwen, die hen zullen toelaten om de dekking en de capaciteit 5g-netwerken uit te breiden.
(5) Hype factoren
De exploitanten en de leveranciers beweren dat vele ondernemingen door hoe kunnen worden overweldigd 5g hun verrichtingen zal beïnvloeden. Zij moeten het begrip van besteden heel wat tijd volledig hoe zij bedoelen 5g te gebruiken om het maximale rendement te krijgen en hoe te om het vereiste rendement van investering (ROI) te bewijzen. 5g is verschillend van andere die technologieën aanvankelijk door ondernemingen worden en door consumenten worden goedgekeurd gedreven die dan. Wanneer 5g wordt goedgekeurd, zal de brede goedkeuring van ondernemingen worden uitgesteld tot de compatibele apparaten van 5g wijder worden gebruikt, en de echte 5g-diensten worden verleend door exploitanten. De relevantie van 5g zal slechts lijken wanneer deze norm (zoals dekking, prijspunten en gesteunde apparaten) alomtegenwoordig is.

Bartijd : 2022-04-14 09:50:04 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Wave Luo

Tel.: +8618813582037

Fax: 86-755-86136774

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)