Thuis Nieuws

bedrijfsnieuws over Waarom worden de mobiele versterkers van het telefoonsignaal wijd gebruikt?

Certificaat
China Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. certificaten
China Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
De goede dienst en snelle levering

—— Aki Vaattovaara, Zweden

Het kwam in time ik ben zeer tevreden met de steun aan. Productsi in zeer goede voorwaarden. Ik bewees het en werk zeer goed.

—— JC Saavedra Libia, Peru

I zeer tevreden met de Kwaliteit van het product. Ook is juffrouw dat me steunt zeer vriendelijk. zij loste volkomen al mijn twijfels op. het product kwam bij tijd aan gebruikelijk.

—— JC Saavedra Libia, Peru

De Mej.anne wang werken moeilijk om de zeer goede dienst voor klanten te verlenen. Een genoegen te behandelen. Het product is zoals beschreven en goede prijs-kwaliteitverhouding.

—— Lindsay Pettigrew, Australië

Uitstekend product zoals beschrijven. Zeer goede verkoper! geadviseerde 100%, tevreden 100%! het verschepen zeer snel aan Kambodja.

—— loem kom, Kambodja

Ik heb de repeater in 5/6 dagen ontvangen, is het een robuuste gevalrepeater, kijkt het volkomen aardig, en het het werk. Ik stel deze merkrepeater voor. het goede werk

—— cristofanini van Andrea, Italië

получил товар. качество и параметры сответствуют описанию. продавец молодец!

—— akbar karaev, Oezbekistan

Super snelle levering en de buitengewone dienst/hulp van leverancier. Ik heb geen kans gehad om het product uit te proberen maar ik ben zeker het boete zal werken. Als niet, is de leverancier werkelijk nuttig en ik ben zeker hij me bij de details van de futherinstallatie zal helpen

—— Attila Kinkopf, Verenigde Staten

Ik heb niet het product nog gebruikt maar het kijkt als een kwaliteitsproduct. De golf Luo was zeer nuttig, zeer dankt u!!!!

—— Shephardmackintosh, Zuid-Afrika

ATNJ, u kreeg goede producten met de goede diensten, snel en gemakkelijk te communiceren.

—— Borin SIM, Kambodja

Envío muy rápido van Gracias excelente productos y Gr

—— DANIEL COLILOPEZ, Mexico

Zeer technisch en zeer goed georganiseerd en professioneel. Andrew is een zeer nuttige winkelbediende geweest

—— Gabriel haddad, Venezuela

Uitstekende productantennes en macht. zijn goed, zeer werkend goog dankt ATNJ,

—— CARLOS GREGORIO, Verenigde Staten

Eerlijk ben, de kwaliteit van mijn mobiel signaal van Vodafone thuis altijd links veel aan wens. Ik enkel was te lui om eender wat met het te doen. Ik was absoluut tevreden met de tarieven en de kwaliteit van het signaal dat ik overal had en mijn eigen huis was een uitzondering. Nochtans, coronavirus veranderde pandemic alles. Ik begon om veel meer te besteden

—— Ali, Spanje

Ik kocht deze spanningsverhoger voor mijn flat omdat ik met de macht van GSM en 4G-signalen absoluut ontevreden was die ik daar had. Maar nu is de situatie veranderd. Dank u voor deze spanningsverhoger, voel ik definitief niet geïsoleerd wanneer ik thuis alleen blijf.

—— Abdul Mohammed, Duitsland

Ik denk die een zeer aardige oplossing voor zij ben die aan problemen met de stemdiensten en mobiel Internet lijden en geen antennes of smth als dat willen creëren zelf. De prijs is absoluut eerlijk en de kwaliteit is verbazend.

—— Lena W., Finland

Ik was zeer gelukkig om de korting te zien die u aanbood. Ik weet dat vrij de bedrijven vaak kortingen op goederen die niet populair maar in dit geval zijn maken, zie ik dat de situatie vrij tegenover is. Ik houd van dat dit apparaat vraag en de Internet-snelheid kan tegelijkertijd verbeteren.

—— Giulia M., Oostenrijk

Dank u! De spanningsverhoger is super koel voor een privé huis. Alle ruimten zijn nu behandeld met het betere signaal. Nu kan ik niet begrijpen waarom wij het niet vroeger hebben gekocht.

—— Nadine Nacht, Duitsland

Het is een zeer koele spanningsverhoger! Dank u, beste team, voor uw aandacht aan de behoeften van uw cliënten en de prijzen die u aanbiedt. U bent het beste, ATNJ

—— Natalia L., Noorwegen

Mijn die verbinding van 3G en GSM wordt gebruikt om veel aan wens te verlaten. Maar met de nieuwe spanningsverhoger van m heb ik praktisch al deze problemen vergeten. Ik houd werkelijk van dat dit apparaat zo compact maar zo krachtig is. Dank, kerels, voor uw het verbazen werkt en snelle levering.

—— Goran N., Zweden

Ik kan niet begrijpen waarom ik 2 maanden geleden deze repeater slechts en niet vroeger kocht. Dat is een zeer nuttig apparaat voor zij die op een plattelandsgebied zoals mijn familie leven. De betere kwaliteit van verbinding heeft beduidend de kwaliteit van ons leven verbeterd.

—— Lars M., Verenigde Staten

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Waarom worden de mobiele versterkers van het telefoonsignaal wijd gebruikt?
Laatste bedrijfsnieuws over Waarom worden de mobiele versterkers van het telefoonsignaal wijd gebruikt?

Wij kunnen vaak zien dat de mobiele versterkers van het telefoonsignaal in vele plaatsen zoals lange gebouwen, kelderverdiepingen, winkelcomplexxen, restaurants, de massage van de karaokesauna en andere vermaakplaatsen, de ondergrondse burgerlijke projecten van de luchtdefensie, metroposten, etc. geïnstalleerd zijn om het probleem van signaalverschil op deze signaal dode hoeken en zwakke gebieden op te lossen. Waarom worden de mobiele versterkers van het telefoonsignaal wijd gebruikt door gebruikers? Er zijn vijf belangrijke redenen.

laatste bedrijfsnieuws over Waarom worden de mobiele versterkers van het telefoonsignaal wijd gebruikt?  0

 

Het Mobiele Signaal Repeater.pdf van ATNJ
1. Met de snelle ontwikkeling van de mobiel communicatiemiddel industrie, mobiel communicatiemiddel stijgen de gebruikers ook, resulterend in kleinere en kleinere cellulaire planning, lagere en lagere basisstationplaats en kleinere signaaldekking.

 

2. Met de ontwikkeling van stedelijke bouw, high-rise blijven de gebouwen te voorschijn komen. Gebaseerd op het schaduweffect van draadloze transmissie, zal de signaal dode hoek van mobiel communicatiemiddel achter of in de middenlaag deze high-rise gebouwen worden gevormd.


3. Tijdens de bouw van cellulair mobiel communicatiemiddel basisstation, omdat de interferentie van aangrenzende cellen zou moeten worden vermeden, heeft de belangrijkste kwab van het het gebiedspatroon van de antennestraling een grote benedenwaartse neiging, zodat het midden en de bovenste gedeelten high-rise gebouwen over het algemeen effectief geen signalen kunnen ontvangen.


4. wegens beveiliging kan het effect van gebouwen op elektromagnetische golven, sommige gesloten grote versterkersystemen zoals tunnels, metro's, ondergrondse winkelcomplexxen, vermaaksteden, parkeerterreinen, hotels en bureaugebouwen goed in de gehele waaier van mobiele telefoonsignalen worden gebruikt, die groot gemak aan het personeel of de gasten binnen brengt.


5. De bouw van basisstations op sommige afgelegen gebieden is niet op zijn plaats, en de exploitanten van de gebruikersbehoefte om extra basisstations te bouwen. Nochtans, wordt het project van de signaaldekking geadviseerd om langdurig te hebben en een te kosten, zo verkiezen de meeste gebruikers de mobiele versterkers van het telefoonsignaal voor signaaldekking te installeren.

Bartijd : 2022-03-11 10:02:28 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Wave Luo

Tel.: +8618813582037

Fax: 86-755-86136774

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)