Thuis Nieuws

bedrijfsnieuws over Waarom wordt 5G getoond op de mobiele telefoon maar zeer zwak is de daadwerkelijke netwerksnelheid?

Certificaat
China Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. certificaten
China Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
De goede dienst en snelle levering

—— Aki Vaattovaara, Zweden

Het kwam in time ik ben zeer tevreden met de steun aan. Productsi in zeer goede voorwaarden. Ik bewees het en werk zeer goed.

—— JC Saavedra Libia, Peru

I zeer tevreden met de Kwaliteit van het product. Ook is juffrouw dat me steunt zeer vriendelijk. zij loste volkomen al mijn twijfels op. het product kwam bij tijd aan gebruikelijk.

—— JC Saavedra Libia, Peru

De Mej.anne wang werken moeilijk om de zeer goede dienst voor klanten te verlenen. Een genoegen te behandelen. Het product is zoals beschreven en goede prijs-kwaliteitverhouding.

—— Lindsay Pettigrew, Australië

Uitstekend product zoals beschrijven. Zeer goede verkoper! geadviseerde 100%, tevreden 100%! het verschepen zeer snel aan Kambodja.

—— loem kom, Kambodja

Ik heb de repeater in 5/6 dagen ontvangen, is het een robuuste gevalrepeater, kijkt het volkomen aardig, en het het werk. Ik stel deze merkrepeater voor. het goede werk

—— cristofanini van Andrea, Italië

получил товар. качество и параметры сответствуют описанию. продавец молодец!

—— akbar karaev, Oezbekistan

Super snelle levering en de buitengewone dienst/hulp van leverancier. Ik heb geen kans gehad om het product uit te proberen maar ik ben zeker het boete zal werken. Als niet, is de leverancier werkelijk nuttig en ik ben zeker hij me bij de details van de futherinstallatie zal helpen

—— Attila Kinkopf, Verenigde Staten

Ik heb niet het product nog gebruikt maar het kijkt als een kwaliteitsproduct. De golf Luo was zeer nuttig, zeer dankt u!!!!

—— Shephardmackintosh, Zuid-Afrika

ATNJ, u kreeg goede producten met de goede diensten, snel en gemakkelijk te communiceren.

—— Borin SIM, Kambodja

Envío muy rápido van Gracias excelente productos y Gr

—— DANIEL COLILOPEZ, Mexico

Zeer technisch en zeer goed georganiseerd en professioneel. Andrew is een zeer nuttige winkelbediende geweest

—— Gabriel haddad, Venezuela

Uitstekende productantennes en macht. zijn goed, zeer werkend goog dankt ATNJ,

—— CARLOS GREGORIO, Verenigde Staten

Eerlijk ben, de kwaliteit van mijn mobiel signaal van Vodafone thuis altijd links veel aan wens. Ik enkel was te lui om eender wat met het te doen. Ik was absoluut tevreden met de tarieven en de kwaliteit van het signaal dat ik overal had en mijn eigen huis was een uitzondering. Nochtans, coronavirus veranderde pandemic alles. Ik begon om veel meer te besteden

—— Ali, Spanje

Ik kocht deze spanningsverhoger voor mijn flat omdat ik met de macht van GSM en 4G-signalen absoluut ontevreden was die ik daar had. Maar nu is de situatie veranderd. Dank u voor deze spanningsverhoger, voel ik definitief niet geïsoleerd wanneer ik thuis alleen blijf.

—— Abdul Mohammed, Duitsland

Ik denk die een zeer aardige oplossing voor zij ben die aan problemen met de stemdiensten en mobiel Internet lijden en geen antennes of smth als dat willen creëren zelf. De prijs is absoluut eerlijk en de kwaliteit is verbazend.

—— Lena W., Finland

Ik was zeer gelukkig om de korting te zien die u aanbood. Ik weet dat vrij de bedrijven vaak kortingen op goederen die niet populair maar in dit geval zijn maken, zie ik dat de situatie vrij tegenover is. Ik houd van dat dit apparaat vraag en de Internet-snelheid kan tegelijkertijd verbeteren.

—— Giulia M., Oostenrijk

Dank u! De spanningsverhoger is super koel voor een privé huis. Alle ruimten zijn nu behandeld met het betere signaal. Nu kan ik niet begrijpen waarom wij het niet vroeger hebben gekocht.

—— Nadine Nacht, Duitsland

Het is een zeer koele spanningsverhoger! Dank u, beste team, voor uw aandacht aan de behoeften van uw cliënten en de prijzen die u aanbiedt. U bent het beste, ATNJ

—— Natalia L., Noorwegen

Mijn die verbinding van 3G en GSM wordt gebruikt om veel aan wens te verlaten. Maar met de nieuwe spanningsverhoger van m heb ik praktisch al deze problemen vergeten. Ik houd werkelijk van dat dit apparaat zo compact maar zo krachtig is. Dank, kerels, voor uw het verbazen werkt en snelle levering.

—— Goran N., Zweden

Ik kan niet begrijpen waarom ik 2 maanden geleden deze repeater slechts en niet vroeger kocht. Dat is een zeer nuttig apparaat voor zij die op een plattelandsgebied zoals mijn familie leven. De betere kwaliteit van verbinding heeft beduidend de kwaliteit van ons leven verbeterd.

—— Lars M., Verenigde Staten

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Waarom wordt 5G getoond op de mobiele telefoon maar zeer zwak is de daadwerkelijke netwerksnelheid?
Laatste bedrijfsnieuws over Waarom wordt 5G getoond op de mobiele telefoon maar zeer zwak is de daadwerkelijke netwerksnelheid?

1, Teveel signaalinterferentie en ander mobiel signaal zouden zich in 5G-signaal in het transmissieproces mengen, zodat wordt enkele ontvangen signaal beïnvloed door interferentie.

2, momenteel, de meesten van de basisstations van 5G zijn het basisstation van NSA, maar de post van SA 5G is veel beter. Nu vereist vele landen hun signaalexploitanten om de post van SA te bouwen 5G, maar het vergt heel wat werk en tijd.

3, 5G hebben typische eigenschappen, hoge frequentie en korte golf, die tot het de kleine waaier van de signaaltransmissie en ontoereikende penetratiecapaciteit maakt. Daarom op sommige gebieden met high-rise gebouwen, als de bouw van het basisstation van 5g ontoereikend is, 5g-zal het signaal worden beïnvloed, dat ook de reden is waarom er een groot hiaat in netwerksnelheid in verschillende plaatsen is.

4, hoger de frequentieband van draadloos signaal, sneller de snelheid van de gegevenstransmissie, maar groter de signaalvermindering. Bijna zijn alle 5G-frequenties boven 3G (3.4-3.6G, 4.8-4.9G), maar 4G-de frequenties zijn tussen 1.8G en 2.3G. Daarom is de 4G-signaalvermindering niet groot, en heeft een langere transmissieafstand en heeft een grotere dekking.

5, wegens een kleinere dekking van 5G, zijn stabiliteit door de bewegende snelheid van mobiele gebruikers worden beïnvloed. Zodra de bewegende snelheid te snel is, het mobiele ontvangen signaal van het huidige basisstation aan een ander basisstation onmiddellijk worden overgebracht, beïnvloedend het 5G-signaalgebruik. 5G de signaaldekking wordt ook beïnvloed door het geografische milieu. Bijvoorbeeld, veronderstellen wij een basisstation van 5G een straal van 100 meters kan behandelen, maar met de invloed van gebouwen, bergen, bomen, zal de daadwerkelijke dekking kleiner zijn.

Het Mobiele Signaal Repeater.pdf van ATNJ

Bartijd : 2022-05-02 09:29:05 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Wave Luo

Tel.: +8618813582037

Fax: 86-755-86136774

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)