Thuis Over ons

Dienst

Bedrijfsprofiel

China Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Het Bedrijf van de Shenzhenatnj Communicatietechnologie werd opgericht in Nanshan-District, Shenzhen in 2010 met over 900sqm-fabriek. ATNJ concentreert zich op de productie en de ontwikkeling van van het micro- hulp, draadloze het signaalrepeater machtssignaal, het Binnensysteem van de Signaaldistributie en antennereeks. Met professionele ingenieurs, arbeiders en met hoogste leidingpersoneel, handhaaft de groep hoge snelheidsontwikkeling.

 

Ondertussen, beëindigen de Bijgewerkte faciliteiten en de technologie zeker de bedrijfsontwikkeling op lange termijn. Met de snelle ontwikkeling van het bedrijf, bewoog ATNJ zich aan Guangming-District, Shenzhen in 2016 met een grotere fabriek over 2800sqm en meer dan 50 arbeiders.

 

In zijn stadium van snelle ontwikkeling, adverteerde ATNJ zijn producten door overzee handelstentoonstellingen bij te wonen, etc. samenwerkend met vele platforms zoals maken-in-China, Alibaba, Globale Bronnen. Vooral die, woonde ATNJ Mobile World Congress in Spanje bij, dat ATNJ maakte - in de wereld en door MWC, ATNJ goed wordt is begonnen gekend om met vele overzee bedrijven samen te werken.

 

Tegenwoordig, ATNJ niet alleen en ontwikkelt van de het signaal hulp en hoge macht van het huisgebruik de draadloze repeater van uitstekende kwaliteit, maar ook breidt zijn bedrijfswerkingsgebied uit produceert om met signaalexploitanten samen te werken, verstrekt de oplossing van de signaaldekking voor groot gebied zoals woonwijk, de bureaubouw, supermarkt, ondergrondse garage en plattelandsgebieden.

 

Met populization van signaalrepeater, hebben de gebruikers meer eisen ten aanzien van de functies van de signaalrepeater. In 2020, ontwikkelde ATNJ de slimmere digitale repeater van het modulesignaal met WIFI-verbinding controlefunctie, waarmee de gebruikers de signaalrepeater konden controleren en op de siganlrepeater het werk situatie met hun mobiele telefoon letten. De signaalrepeaters met WAN-verbinding/de verbinding van Bluetooth werden connection/USB tegelijkertijd ontwikkeld.

 

In 2021, 5G-werd de signaalspanningsverhoger met succes ontwikkeld en werd gezet in Chinese markt. Bovendien begint ATNJ om de signaalspanningsverhoger van analoge module aan digitale module te bevorderen, waarmee de producten (van het micro- hulp, draadloze het signaalrepeater machtssignaal, het Binnensysteem van de Signaaldistributie) zouden kunnen met WIFI-verbinding, WAN-haven, USB-poort en Simkaart worden in werking gesteld en worden gecontroleerd.

 

Wat meer, meer functies is zijn uitgerust in onze producten, zoals band uitgezochte, subbanden, OLED-het schermvertoning, MGC. Met de vooruitgang van wetenschap en technologie van ATNJ, hebben het gemakkelijkere gebruik en meer functionele signaalspanningsverhogers wordt ontwikkeld.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

China Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

2010-deOpgezetteMededelingenTechnologyCompanyLimitedvanShenzhenATNJ.

Begon om allerlei signaalrepeater voor onze Chinese markt te veroorzaken.

 

2012-ATNJbegonmetChinesesignaalexploitantensamen te werken: China Unicom, China Mobile, China Telecom.

 

2013-deBinnenVerdeeldeOplossingvan hetAntennessysteem werdgelanceerdin2013.

 

2014-deIntelligentesignaalrepeatermetLCDhetschermvertoning werdontwikkelden werdgezetinmarktin2014.

 

2015-ATNJopdeMobieleElektronikavanHong Kong Global Sources Exhibitionsvanaf2015-2018wordtgetoond die.

 

2018-ATNJopMobile World CongressinMaart2018.MWCwordtgetoond die.

 

derepeatervan het 2019-Tweehavenssignaalvanlidstaten werdontwikkelden werdgezetinmarktin2019.

 

2020-deSlimmedigitalerepeatervan hetmodulesignaalmetWIFI-verbindingcontrolefunctie werdontwikkeld.

 

2021-5G-designaalrepeateronafhankelijkdoorATNJwordtontwikkeld werdgezetinChinesemarkt die.

 

Om zijn verdergegaan.

Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6 7 8
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Verkoper

Merken : ATNJ

Aantal werknemers : 61~65

Jaarlijkse omzet : 7500000-8000000

Opgericht Jaar : 2010

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Certificaten China Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Certificaten China Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Certificaten China Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Certificaten China Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Certificaten China Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Certificaten China Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Certificaten China Shenzhen Atnj Communication Technology Co., Ltd. Certificaten